Profesjonalizm * Pasja * Doświadczenie
Zobacz nasze menu!
Sprawdź naszą kadrę!
Zobacz nasze referencje!
Zobacz koniecznie naszą salę bankietową!
CKB Sala bankietowa

Wariant I

Menu weselne wariant I

 

Tradycyjne menu weselne

 

DANIA CIEPŁE:

  1. Rosół z makaronem
  2. De Volaille z ziemniaczkami  zapiekanymi

Schab pieczony ze śliwką w sosie winnym ziemniaki z wody z koperkiem

Bukietem surówek ( colesław, szopska, z marchewki na słodko)

  1. Barszcz czerwony z krokietem
  2. Kluska śląska ze zrazem wołowym i bukietem jarzyn na ciepło
  3. Żur po staropolsku

 

PRZYSTAWKI:

  1. Półmisek wędlin pieczystych
  2. Sałatka grecka
  3. Sałatka pieczarkowa
  4. Schab w galarecie
  5. Zimne nóżki wieprzowe
  6. Ryba po grecku
  7. Śledź w trzech odsłonach
  8. Pieczywo, masło
  9. Pikle, świeże warzywa

 

SERWIS BUFETOWY:

  1. Ciasta 150 gr./os
  2. Owoce 150gr./os
  3. Napoje 1,5 litra /os
  4. Kawa, herbata – bez ograniczeń

 

 

Koszt ……. zł. /os.

W CENŻĘ WLICZONE JEST:

1. Chleb na przywitanie dla Pary Młodej

2. Obsługa kelnerska w ilości 1 kelner na 25 osób

3. Aranżacja i dekoracja bufetów szwedzkich

4. Bankietówki, skertingi  i drapery materiałowe

5. Świece w kolorystyce wybranej

6. Spełniającą standardy porcelanę, sztućce i szkło dopasowane do alkoholi i napoi serwowanych

 

 

GRIL KOSZT ZA 1 OSOBĘ 15 ZŁ

GRIL JAKO ALTERNATYWA DANIA CIEPŁEGO + 5 ZŁ