Profesjonalizm * Pasja * Doświadczenie
Zobacz nasze menu!
Sprawdź naszą kadrę!
Zobacz nasze referencje!
Zobacz koniecznie naszą salę bankietową!
CKB Sala bankietowa

Wariant IV

Menu weselne wariant IV

Ekskluzywne menu weselne

 

DANIA CIEPŁE:

  1. Krem z brokuł z płatkami migdałowymi 60 % krem z gruszek i pomidorów z mozzarellą i listkiem mięty 60%
  2. Polędwica pieczona w cieście francuskim w sosie grzybowym 60 %  udziec jagnięcy  z orzechami i oregano 60 %, ziemniaki z wody z kopereczkiem  , warzywa gotowane
  3. Zraziki wołowe w sosie pieczeniowym z kluskami gnocchi i bukietem surówek
  4. Dania z grilla: łosoś, karkówka, filet drobiowy, kiełbasa, ziemniaki w folii, warzywa grillowanie, dodatki, sosy, pieczywo
  5. Żur po staropolsku z kiełbasą w bochnie chleba

PRZYSTAWKI:

  1. Deski wędlin i mięs pieczonych
  2. Pieczony schab nadziewany kremem chrzanowym
  3. Deski serów francuskich z owocami winogron i truskawkami
  4. Delikatna mozzarella z pomidorami i świeżą bazylią.
  5. Różowe kwiatki łososiowe z kaparami
  6. Sałatka morska-sałata lodowa, mięso krabów, papryka, sos
  7. Sałatka krabowa
  8. Roladki z szynki parmeńskiej z melonem i szparagami
  9. Sałatka nicejska – wędzony kurczak w sosie curry
  10. Tatar z cebulką i ogórkiem
  11. Pieczywo mieszane – bagietki , bułeczki , chleb razowy
  12. Masło czosnkowe , pikle i sosy do mięs

 

SERWIS BUFETOWY:

  1. Ciasta 150 gr./os
  2. Owoce 150gr./os
  3. Napoje 1,5 litra /os
  4. Kawa, herbata – bez ograniczeń
  5. Deser – Tiramisu

 

Koszt …… zł. /os.

W CENŻĘ WLICZONE JEST:

1. Chleb na przywitanie dla Pary Młodej

2. Obsługa kelnerska w ilości 1 kelner na 25 osób

3. Aranżacja i dekoracja bufetów szwedzkich

4. Bankietówki, skertingi  i drapery materiałowe

5. Świece w kolorystyce wybranej

6. Spełniającą standardy porcelanę, sztućce i szkło dopasowane do alkoholi i napoi serwowanych

7. Szampan na przywitanie dla gości