ANTIPASTI – Przekąski zimne
Melon i avocado nadziewany aksamitnym koktajlem z owoców morza
Różowe kwiatki łososiowe z kaparami
Deski serów francuskich z owocami winogron i truskawkami
Sałatka z owoców morza w łódkach avokado
Bukiet warzyw z sosami
Plastry wołowiny marynowanej w sosie sojowo imbirowym
Soczysta polędwica wellington z sosem cumberland
INSALATE – sałatki
Sałatka nicejska-wędzony kurczak z sosie curry
Sałatka meksykańska-kolorowa fasola z sosem chilli
Sałatka morska-sałata lodowa, mięso krabów, papryka, sos
MINESTRE – zupy
-------------------------------------------------------------------
Dania główne
Kurczak po katalońsku w cytrynie z szafranowym ryżem
Krucha wołowina po burgundzku z pieczarkami i tymiankiem
Gulasz wieprzowy w sosie curry (drobiowy)
Panga smażona w sosie czosnkowym
Złociste ziemniaki w ziołach
Warzywa z wody
DOLCE – bufet deserowy
Galaretka kawowa
Babeczki z owocami
Szarlotka na ciepło z lodami i bita śmietaną
Owocowy raj-owoce na lustrach i paterach
90 dag/os. 85 zł/os. netto