Przekąski zimne
Melon i avocado nadziewany aksamitnym koktajlem z owoców morza
Delikatna mozzarella z pomidorami i świeżą bazylią.
Różowe kwiatki łososiowe z kaparami
Indyk królewski w całości stawiany na postumencie
Soczysta polędwica Wellington z sosem cumberland.
Roladki z szynki parmeńskiej z melonem i szparagami
Pieczony pasztet w wianku domowych marynat
Deski wędlin i mięs pieczonych
Pieczony schab nadziewany kremem chrzanowym
Deski serów francuskich z owocami winogron i truskawkami
Sałatki
Sałatka grecka – czarne oliwki , pomidory , ser feta , sos vinegrette
Sałatka nicejska – wędzony kurczak w sosie curry
Sałatka meksykańska – kolorowa fasola z sosem chilli
Dodatki
Pieczywo mieszane – bagietki , bułeczki , chleb razowy ,
Masło czosnkowe , pikle i sosy do mięs
Zupy
Zupa z polskich grzybów z łazankami
Dania główne
Sandacz po polsku lub Pieczone piersi z kaczki z sosem śliwkowym
Kurczak po katalońsku w cytrynie z szafranowym ryżem
Rozetki z polędwicy po angielsku w sosie grzybowym lub Krucha wołowina po burgundzku z pieczarkami i tymiankiem.
Ziemniaki opiekane z ziołami , impresja warzyw gotowanych
Bufet deserowy
Markiza z musem truskawkowym
Aromatyczna gruszka w sosie czekoladowym z rodzynkami
Szarlotka , sernik
Bukiet owocowy na lustrach
1kg/os. 120zł /os. netto