Chlapaki pod galaretą -ozorki w galarecie
Dziki las – pasztet z zająca w galarecie
Mieszanka ryb wędzonych – łosoś, pstrąg , makrela
Fermowe rondo – jajka z szynką na sałatce jarzynowej
Soczysty schab po warszawsku
Bałtyckie niespodzianki – śledzie w trzech smakach
Rożki z szynki nadziewane pastą serowo – ogórkowo – rzodkiewkową
Smakowita kaskada – lustra mięs i wędlin
Smalec prosto z garnka – bochny chleba ze smalcem + kanapki
„Bałtycka” śledziowa
„Wykwintna” nicejska
„Drobiowa”– piersi z kurczaka smażone z warzywami
Barszczyk zacierany – czerwony barszcz z pasztecikiem
Bigos myśliwski
Golonka pieczona w piwie na kapuście
Taśma wieprzowa z rusztu w sosie barbecue
Kark krojony na blasze – karczek w ziołach z sosem pieczeniowym
Złociste ziemniaczki w ziołach
Warzywa gotowane
Ciasto czekoladowe – murzynek
Jabłecznik babuni – szarlotka
Puszysty sernik z bakaliami w czekoladzie
Owocowy raj – owoce w paterach
90 dag/os. 110,00 zł/os. - netto