Wariant IV
Menu weselne wariant IV
Ekskluzywne menu weselne
DANIA CIEPŁE:
- Krem z brokuł z płatkami migdałowymi 60 % krem z gruszek i pomidorów z mozzarellą i listkiem mięty 60%
- Polędwica pieczona w cieście francuskim w sosie grzybowym 60 % udziec jagnięcy z orzechami i oregano 60 %, ziemniaki z wody z kopereczkiem , warzywa gotowane
- Zraziki wołowe w sosie pieczeniowym z kluskami gnocchi i bukietem surówek
- Dania z grilla: łosoś, karkówka, filet drobiowy, kiełbasa, ziemniaki w folii, warzywa grillowanie, dodatki, sosy, pieczywo
- Żur po staropolsku z kiełbasą w bochnie chleba
PRZYSTAWKI:
- Deski wędlin i mięs pieczonych
- Pieczony schab nadziewany kremem chrzanowym
- Deski serów francuskich z owocami winogron i truskawkami
- Delikatna mozzarella z pomidorami i świeżą bazylią.
- Różowe kwiatki łososiowe z kaparami
- Sałatka morska-sałata lodowa, mięso krabów, papryka, sos
- Sałatka krabowa
- Roladki z szynki parmeńskiej z melonem i szparagami
- Sałatka nicejska – wędzony kurczak w sosie curry
- Tatar z cebulką i ogórkiem
- Pieczywo mieszane – bagietki , bułeczki , chleb razowy
- Masło czosnkowe , pikle i sosy do mięs
SERWIS BUFETOWY:
- Ciasta 150 gr./os
- Owoce 150gr./os
- Napoje 1,5 litra /os
- Kawa, herbata – bez ograniczeń
- Deser – Tiramisu
Koszt …… zł. /os.
W CENŻĘ WLICZONE JEST:
1. Chleb na przywitanie dla Pary Młodej
2. Obsługa kelnerska w ilości 1 kelner na 25 osób
3. Aranżacja i dekoracja bufetów szwedzkich
4. Bankietówki, skertingi i drapery materiałowe
5. Świece w kolorystyce wybranej
6. Spełniającą standardy porcelanę, sztućce i szkło dopasowane do alkoholi i napoi serwowanych
7. Szampan na przywitanie dla gości