Profesjonalizm * Pasja * Doświadczenie
Zobacz nasze menu!
Sprawdź naszą kadrę!
Zobacz nasze referencje!
Zobacz koniecznie naszą salę bankietową!
CKB Sala bankietowa

Wariant III

Menu weselne wariant III

Ekskluzywne menu weselne

 

DANIA CIEPŁE:

  1. Krem z borowików leśnych z łazankami
  2. Rozetki z polędwicy po angielsku w sosie grzybowym lub  krucha wołowina po burgundzku z pieczarkami i tymiankiem. Ziemniaki opiekane z ziołami  , impresja warzyw gotowanych
  3. Polędwiczki wieprzowe w sosie pieczarkowym z kluskami gnocchi i brokułami na ciepło
  4. Kaczka w sosie śliwkowym z ryżem i bukietem surówek
  5. Żur po staropolsku z kiełbasą w bochnie chleba

 

PRZYSTAWKI:

  1. Deski wędlin i mięs pieczonych
  2. Pieczony schab nadziewany kremem chrzanowym
  3. Deski serów francuskich z owocami winogron i truskawkami
  4. Delikatna mozzarella z pomidorami i świeżą bazylią.
  5. Różowe kwiatki łososiowe z kaparami
  6. Sałatka morska-sałata lodowa, mięso krabów, papryka, sos
  7. Roladki z szynki parmeńskiej z melonem i szparagami
  8. Sałatka nicejska – wędzony kurczak w sosie curry
  9. Tatar z cebulką i ogórkiem
  10. Pieczywo mieszane – bagietki , bułeczki , chleb razowy
  11. Masło czosnkowe , pikle i sosy do mięs

 

SERWIS BUFETOWY:

  1. Ciasta 150 gr./os
  2. Owoce 150gr./os
  3. Napoje 1,5 litra /os
  4. Kawa, herbata – bez ograniczeń
  5. Deser – Aromatyczna gruszka w sosie czekoladowym z rodzynkami

 

 

 

Koszt …….. zł. /os.

W CENŻĘ WLICZONE JEST:

1. Chleb na przywitanie dla Pary Młodej

2. Obsługa kelnerska w ilości 1 kelner na 25 osób

3. Aranżacja i dekoracja bufetów szwedzkich

4. Bankietówki, skertingi  i drapery materiałowe

5. Świece w kolorystyce wybranej

6. Spełniającą standardy porcelanę, sztućce i szkło dopasowane do alkoholi i napoi serwowanych