Menu weselne wariant III
Ekskluzywne menu weselne
DANIA CIEPŁE:
- Krem z borowików leśnych z łazankami
- Rozetki z polędwicy po angielsku w sosie grzybowym lub krucha wołowina po burgundzku z pieczarkami i tymiankiem. Ziemniaki opiekane z ziołami , impresja warzyw gotowanych
- Polędwiczki wieprzowe w sosie pieczarkowym z kluskami gnocchi i brokułami na ciepło
- Kaczka w sosie śliwkowym z ryżem i bukietem surówek
- Żur po staropolsku z kiełbasą w bochnie chleba
PRZYSTAWKI:
- Deski wędlin i mięs pieczonych
- Pieczony schab nadziewany kremem chrzanowym
- Deski serów francuskich z owocami winogron i truskawkami
- Delikatna mozzarella z pomidorami i świeżą bazylią.
- Różowe kwiatki łososiowe z kaparami
- Sałatka morska-sałata lodowa, mięso krabów, papryka, sos
- Roladki z szynki parmeńskiej z melonem i szparagami
- Sałatka nicejska – wędzony kurczak w sosie curry
- Tatar z cebulką i ogórkiem
- Pieczywo mieszane – bagietki , bułeczki , chleb razowy
- Masło czosnkowe , pikle i sosy do mięs
SERWIS BUFETOWY:
- Ciasta 150 gr./os
- Owoce 150gr./os
- Napoje 1,5 litra /os
- Kawa, herbata – bez ograniczeń
- Deser – Aromatyczna gruszka w sosie czekoladowym z rodzynkami
Koszt …….. zł. /os.
W CENŻĘ WLICZONE JEST:
1. Chleb na przywitanie dla Pary Młodej
2. Obsługa kelnerska w ilości 1 kelner na 25 osób
3. Aranżacja i dekoracja bufetów szwedzkich
4. Bankietówki, skertingi i drapery materiałowe
5. Świece w kolorystyce wybranej
6. Spełniającą standardy porcelanę, sztućce i szkło dopasowane do alkoholi i napoi serwowanych