Profesjonalizm * Pasja * Doświadczenie
Zobacz nasze menu!
Sprawdź naszą kadrę!
Zobacz nasze referencje!
Zobacz koniecznie naszą salę bankietową!
CKB Sala bankietowa

Wariant II

 

Menu weselne wariant II

Tradycyjne menu weselne

 

DANIA CIEPŁE:

  1. Rosół z makaronem lub flaki po 60% do wyboru
  2. Schab po królewsku z ziemniaczkami  opiekanymi 60 %

Cordon Blue ziemniaki z wody z koperkiem 60%

Bukietem surówek (grecka, orientalna, z pekińskiej)

  1. Beff  Strogonow w bochnie chleba
  2. Kluska śląska z karczkiem pieczonym w sosie musztrowo - miodowym i bukietem jarzyn na ciepło
  3. Żur po staropolsku z kiełbasą

 

PRZYSTAWKI:

  1. Półmisek wędlin pieczystych
  2. Sałatka z kurczaka wędzonego i ananasa
  3. Sałatka krabowa
  4. Schab po warszawsku w galarecie
  5. Galanteria  drobiowa
  6. Wieprzowina pod pierzynką z przyprawą gyrosa
  7. Śledź w trzech odsłonach
  8. Indyk w Maladze
  9. Tatar
  10. Pieczywo, masło smakowe
  11. Pikle, świeże warzywa

 

SERWIS BUFETOWY:

  1. Ciasta 150 gr./os
  2. Owoce 150gr./os
  3. Napoje 1,5 litra /os
  4. Kawa, herbata – bez ograniczeń
  5. Deser – puchar lodowy z bitą śmietaną

 

 

Koszt ……… zł. /os.

W CENĘ WLICZONE JEST:

1. Chleb na przywitanie dla Pary Młodej

2. Obsługa kelnerska w ilości 1 kelner na 25 osób

3. Aranżacja i dekoracja bufetów szwedzkich

4. Bankietówki, skertingi  i drapery materiałowe

5. Świece w kolorystyce wybranej

6. Spełniającą standardy porcelanę, sztućce i szkło dopasowane do alkoholi i napoi serwowanych