Wariant II
Menu weselne wariant II
Tradycyjne menu weselne
DANIA CIEPŁE:
- Rosół z makaronem lub flaki po 60% do wyboru
- Schab po królewsku z ziemniaczkami opiekanymi 60 %
Cordon Blue ziemniaki z wody z koperkiem 60%
Bukietem surówek (grecka, orientalna, z pekińskiej)
- Beff Strogonow w bochnie chleba
- Kluska śląska z karczkiem pieczonym w sosie musztrowo - miodowym i bukietem jarzyn na ciepło
- Żur po staropolsku z kiełbasą
PRZYSTAWKI:
- Półmisek wędlin pieczystych
- Sałatka z kurczaka wędzonego i ananasa
- Sałatka krabowa
- Schab po warszawsku w galarecie
- Galanteria drobiowa
- Wieprzowina pod pierzynką z przyprawą gyrosa
- Śledź w trzech odsłonach
- Indyk w Maladze
- Tatar
- Pieczywo, masło smakowe
- Pikle, świeże warzywa
SERWIS BUFETOWY:
- Ciasta 150 gr./os
- Owoce 150gr./os
- Napoje 1,5 litra /os
- Kawa, herbata – bez ograniczeń
- Deser – puchar lodowy z bitą śmietaną
Koszt ……… zł. /os.
W CENĘ WLICZONE JEST:
1. Chleb na przywitanie dla Pary Młodej
2. Obsługa kelnerska w ilości 1 kelner na 25 osób
3. Aranżacja i dekoracja bufetów szwedzkich
4. Bankietówki, skertingi i drapery materiałowe
5. Świece w kolorystyce wybranej
6. Spełniającą standardy porcelanę, sztućce i szkło dopasowane do alkoholi i napoi serwowanych